Topics Topics Edit Profile Profile Help/Instructions Help Member List Member List  
Search Last 1|3|7 Days Search Search Tree View Tree View  

MPLAB watch window problems

:: EPE Chat Zone ­:: ­Radio Bygones Message Board :: » EPE Forum Archives 2005-2006 » Archive through 08 July, 2005 » MPLAB watch window problems « Previous Next »

  Thread Last Poster Posts Pages Last Post
  ClosedClosed: New threads not accepted on this page        

Author Message
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Stylers
Valued Member
Username: Stylers

Post Number: 18
Registered: 04-2005

Rating: N/A
Votes: 0 (Vote!)

Posted on Saturday, 02 July, 2005 - 09:39 pm:   Edit Post Delete Post Print Post

Hello All,

does anyone know why the watch window in MPLAB does'nt let one add symbols to the watch window, i.e. the symbol list box and button are grayed out ?. this is with MPLAB V6.6, and a single asm file project. incedentally, when i load an asm file into MPLAB without using a project, the watch window then works properly.

i must be doing something wrong here :-)

Owen.
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Amr_bekhit
Regular Contributor
Username: Amr_bekhit

Post Number: 28
Registered: 06-2005

Rating: N/A
Votes: 0 (Vote!)

Posted on Saturday, 02 July, 2005 - 10:10 pm:   Edit Post Delete Post Print Post

The only thing that comes to mind at the mo: Have you built your project first?

--Amr
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Stylers
Valued Member
Username: Stylers

Post Number: 19
Registered: 04-2005

Rating: N/A
Votes: 0 (Vote!)

Posted on Saturday, 02 July, 2005 - 10:58 pm:   Edit Post Delete Post Print Post

Hello Amr,

yes, i have built the project. The code is using EQU's for labels if thats any further help..

thanks,

Owen.
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Violin_m
Just joined
Username: Violin_m

Post Number: 5
Registered: 05-2005

Rating: N/A
Votes: 0 (Vote!)

Posted on Thursday, 07 July, 2005 - 07:02 pm:   Edit Post Delete Post Print Post

Hi!

I'm really not sure where your problem is. I can't say that I had any problems with the Watch Window when I was using v6.60. Maybe someone in the Microchip forum can advise you on this one. Incidently v7.20 has just been released. Violin_M

Administration Administration Log Out Log Out   Previous Page Previous Page Next Page Next Page